maandag 20 februari 2017

Daar komt de bruid...

De mooiste dag van je leven, dan verwacht je dat alles tot in de puntjes is geregeld. Niets mag aan het toeval worden overgelaten en zeker niet op de dag zelf. Hoewel het een mooie herinnering wordt zijn wij vrouwen soms hel op aard. Een goede voorbereiding is het halve werk, zeker als het om de jurk van de bruid gaat. Zorgvuldig wordt deze uitgezocht met hier en daar wat inbreng van moeder, zus of 'best friend'. De volgende stap is het haar en de make-up en daar kom ik om de hoek kijken om het ensemble af te maken voor de grote dag. Op internet vind je zoveel voorbeelden dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het is de bedoeling dat jurk, make-up en haar elkaar gaan versterken zodat de bruid straalt als nooit tevoren. Hierbij kan ik de bruiden helpen.

Hoe kom je tot het perfecte bruidskapsel:

Zodra je de jurk hebt gepast met de daarbij behorende accessoires ga je op zoek naar voorbeelden van haarstijlen die jou aanspreken. Hiervoor is Pinterest perfect, maak een eigen map aan en verzamel hierin je ideeën. 

Maak een afspraak met je kapper voor een proefsessie. In deze sessie bespreek je de mogelijkheden en wat daarvoor nodig is. Er worden wat proefkapsels gemaakt die je een duidelijk beeld kunnen geven wat wel en niet mogelijk is en welke je voorkeur heeft voor op de huwelijksdag. Maak een aantal foto's zodat je de mogelijkheden nog terug kan kijken. 

Uiteindelijk wordt er een afspraak gemaakt, de meeste bruidsparen hebben voor deze dag een draaiboek gemaakt. Zorg ervoor dat je precies weet hoelang de kapper bezig is met je haar en visagie. Dit neemt heel wat stress weg als je dit van te voren bespreekt. Houd wel rekening met wat uitloop. 

Het is mogelijk op de trouwdag het haar en visagie te verzorgen van moeder, tante, oma en/of bruidskinderen. Dit is wel handig om te weten zodat dit in te plannen is op de dag van het huwelijk. Natuurlijk kan hier ook een proefsessie voor gepland worden.

Samen zorgen we voor het perfecte plaatje, het is tenslotte één van je mooiste herinneringen uit je levensboek en dat wil je zo goed mogelijk geregisseerd hebben toch? Plan op tijd, stel niets uit tot het laatste moment. vraag gerust hulp bij het zoeken naar het juiste bruidskapsel als je daar zelf niet uit komt. Weet heel goed wat je wel en niet wilt, denk aan bloemen, een sluier of een sierspeld in het haar. Ga ik een sluier eruit halen en hoe moet ik mijn haar dan dragen... Hierbij wil ik jullie mooie bruiden in spe zo graag helpen. Vragen staat vrij, stel ze gerust hieronder en ik zal ze met liefde beantwoorden. Mijn doel is om jullie te laten stralen en dat kan alleen maar als je lekker in je vel zit en tevreden bent met wat je ziet in de spiegel. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten