vrijdag 21 mei 2021

Bananen zijn gezond

Lieve blogvolgers, het is alweer een tijdje geleden dat ik in de digitale pen ben geklommen. In de tussentijd zijn er zoveel dingen de revue gepasseerd dat ik genoeg stof tot 'pennen' heb voor de komende... ehm... daar zitten jullie helemaal niet op te wachten! Toch wil ik weer wat vaker gaan bloggen, al lijkt het nieuwe bloggen nu 'vloggen' te heten. Dat mag de pret niet drukken, er zit hier vast nog wel een optie om filmpjes te plaatsen dunkt me. Voorlopig tik ik alles lekker van me af en houd ik een ieder die hierin geïnteresseerd is op de hoogte van wat ik kwijt wil.

De aankomende maanden ga ik wat meer vertellen over de operatie die ik onderga; de gastric sleeve en wat er allemaal aan vooraf is gegaan. Hoe ben ik tot dit besluit gekomen en waar is het in mijn hoofd fout gegaan. Is het überhaupt ergens fout gegaan of ben ik gewoon een lekkerbek en houd ik van lekker eten. Het zal een ontdekkingsreis door mijn herinneringen gaan worden en ik vermoed op sommige punten heel confronterend. Het feit dat ik op dit moment niet gelukkig ben met vooral de lichamelijke ongemakken heeft mij doen besluiten om naar mijn huisarts te stappen voor een verwijzing naar een specialist.  Noem mij maar de Queen of Jojo, de Meesteres in het volgen van de meest uiteenlopende diëten en waar hebben zij mij tot nu toe hebben gebracht. 

Aankomende maandag is het twee weken voor mijn operatie en ga ik weer ouderwets een crash dieet volgen om vooral mijn lever te laten slinken. Elk onsje wat ik kwijt raak is meegenomen, al hoop ik uiteraard dat het 'uithongeren' van deze royale dame wel zijn vruchten af gaat werpen. Zo heb ik mij al verdiept in het eiwitrijk eten (de eiwit bijbel) en geloof me, daar zitten heerlijke recepten tussen, maar dan ook ECHT lekker! Op 7 juni gaat het, als het goed is, allemaal gebeuren en wordt ik wakker op de uitslaapkamer met een 'banaantje' als nieuwe maag. Voor mij en mijn gezin een spannende tijd maar jeetje... wat heb ik hier naartoe geleefd! Op naar een gezond leven, want gezond oud worden is mijn drijfveer ;-) 

Tot de volgende wonder

1 opmerking:

  1. Je kan het meis en je weet genoeg mensen om je heen die weten hoe of wat succes meis 😘🍰🍰

    BeantwoordenVerwijderen