maandag 9 januari 2012

Hoestbuien van Tena lady

Je zal er maar last van hebben; hoestbuien. De afgelopen weken heb ik denk wel honderd keer mijn longen uit mijn lijf gehoest, vooral als je in horizontale positie vertoefd. Bijkomend feit is dat deze dame op leeftijd de plas niet meer op kan houden. Het gevolg, ik houd de wc bril goed warm! Nog maar te zwijgen over de Tena lady's die vol lopen na een hoestbui. Gek word ik ervan en de dokter die zegt dat de hoest los moet komen met een hoestdrank. Nou meneer de dokter, heb ik goed nieuws, één fles zo goed als leeg en ik hoest me nog steeds de broek vol! Als ik een urinemonster moet afgeven hebben ze vast genoeg aan één Tena lady dunkt me. De hoest moet los gaan komen en dat gebeurd maar mondjes maat. Ik denk dat ik morgen de huisarts maar weer ga bellen om de hoestprikkel voor de nacht kwijt te raken. Lig je net in bed begint het gehoest weer. Het gevolg dat je weer naar de wc moet en dat gaat zo de hele nacht door. Hoe kan ik op die manier aan mijn nachtrust komen? Niet dus, weinig slapen en veel hoesten. Dan zijn er van die mensen die hoor ik al denken; stop dan met roken! Ook voor die mensen heb ik nieuws, ik rook amper! Soms steek ik een siggie op om even lekker door te kunnen hoesten, het helpt iets maar niet veel. Het heeft één voordeel, mijn ventje vind me sexy klinken, met al dat gehoest zijn mijn stembanden ook aardig naar de knoppen. Gelukkig woon ik niet in Meerdijk zus zal ik geen EHEC virus hebben.

Ik kan zo bij zo'n erotische lijn mijn centen gaan verdienen. Als ik er zo eens over nadenk is dat wel een mooie manier van euries scoren. Lui vanaf de bank een beetje hees lullen moet te doen zijn toch? Ik weet alleen niet of ik zoveel klandizie trek als ik middenin een hoestbui zit, het word wel een natte boel als ik niet snel naar de pot ren!

Tot de volgende wonder

2 opmerkingen:

  1. ha meis een tip van mij leg een kussen onder je matras onder je hoofd lig je wat hoger kan helpen zeg niet dat dat het is maar misschien heb je er wat aan gr jel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Misschien een codeinepilletje vragen aan de dokter,dan heb je minder kriebels kan je lekker slapen zonder Tena Lady.
    Hoewel dan heb je wel de kans dat Dr D die naast je ligt weer gaat kriebelen, dan maar weer met Tena Lady naar bed en maar hopen dat je het droog houd.
    Sterkte meid met de broekhoest.

    BeantwoordenVerwijderen