zaterdag 26 februari 2011

Killing heels en Burlesque...

'Dit zijn echt killing heels!' zie Jagaira vandaag tijdens de Burlesque shoot. Tja, voor 10 euro heb je fijn dubbelgevouwen tenen, hadden ze dat er niet bij gezegt in de schoenenwinkel? Blijkbaar niet, anders had je ze vast in de schappen laten staan. Kwam er nog bij dat je iemand in de buurt moet hebben die ze kan vast punniken en los kan peuteren anders heb je er nog niets aan!
Tijdens een fotoshoot wil ik nog wel eens backstage materiaal maken en eerlijk is eerlijk, dat is prachtig materiaal om een blog over te schrijven. Zo ook vandaag, de shoot stond al even in de agenda en Jagaira was al weken bezig om van alles te verzamelen om de shoot tot een succes te maken. Anthony wilde graag een shoot met een curvy lady en dat ze ook nog Miss Plussize Fashion 2010 is was het kersje op de taart. De datum was snel bepaald en het thema werd burlesque, we hadden er zin in!
Vanmorgen kwam Jagaira naar me toe om samen naar de studio te rijden www.huureenfotostudio.nl zodat www.anthonybeenen.nl zich kon uitleven met zijn camera's. Steven en Anthony gingen, na eerst koffie en thee genuttigd te hebben, aan de slag met het klaarzetten van de lampen en nog meer van dat spul die je nodig hebt om uberhaupt te kunnen fotograferen. In de tussentijd was het mijn taak om Jagaira om te toveren tot Jagaira von Theese, leuk!

Voordat ik daarmee van start ging werd er het nodige uit de hutkoffer van Jagaira gehaald, mijn god heeft ze haar schoenen en kledingkast leeg getrokken om hiermee haar samsonite te vullen? Werkelijk waar, er kwam geen eind aan al dat textiel! Nog maar te zwijgen over het aantal schoenen die ze achter een dubbele bodem vandaan toverde. Bij een paar schattige pumps zei ze nog dat ze maar 10 euro koste, koopje toch? Daar dacht ze na de eerste serie wel anders over, binnenkort staan ze te koop op marktplaats. Enfin, alles wordt op MIJN visagie tafel gemikt zodat er een piepklein stukje tafel overblijft voor mijn spullen. Goed, die middag heb ik gewerkt vanuit mijn koffer en was het aanrecht tot bijzet tafel gebombardeerd, je moet toch ergens je troep kwijt. Na een klein uurtje was Jagaira klaar voor de eerste set, Anthony kon aan de slag. Tijdens de shoot heb ik wat backstage foto's gemaakt zodat iedereen kan zien dat het een geweldige dag was, ik zeg Welcome to Burlesque...

Tot de volgende wonder

6 opmerkingen:

 1. Hey, leuk. En vooral bij die gezellige fotograaf met hoog knuffelgehalte... Ben heel benieuwd naar de resultaten!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben benieuwd naar de rest... :-)

  Maar uhhh ben ik nou een volger of niet??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedemorgen lieve Silly,
  Wat een heerlijk stuk om te lezen, en geweldig hoe de foto's achter de schermen er uit zien..... dat beloofd wat! Jagaira & jij zijn een top-team!
  Fijne zondag en liefs uit Tilburg xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De resultaten ga ik zo eens bekijken, zag een mailtje van Anthony met de link naar de foto's. Zodra ze door de soepmolen zijn gehaald zal ik ze her en der verspreiden natuurlijk.

  @hubby, je bent een trouwe volger, luvya!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had het wel mee willen maken hihi
  Ben benieuwd naar de resultaten!

  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het was heel gezellig en er zitten mooie plaatjes bij, ben aan het selecteren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen