maandag 4 maart 2013

Stand van zaken project 312

Afgelopen donderdag heb ik een geweldig project aangemaakt bij 4just1 ´help Sanne aan een elektrische fiets´. Natuurlijk wordt dit gesteund door vele facebook en twitter vrienden, het gaat super! Om iedereen op de hoogte te houden is er op facebook een groep aangemaakt alwaar wij elke dag de stand van zaken neerzetten. Op dit moment is er via 4just1 een bedrag van €731,- opgehaald, wat al een prachtige stand is. Voor alle donaties willen wij jullie enorm bedanken en blijf vooral delen via social media. Nu hebben we nog in de aanbieding een fotoshoot waarvan de opbrengst volledig aan Sanne worden gedoneerd. Op dit moment is de hoogste bieder Soeredj met een geweldig bedrag van €120,- al vinden wij dat dit best hoger kan.

Om meer bekendheid te geven aan de fotoshoot kan je hier je bod uitbrengen. Het gaat om een fotoshoot bij Ad van Geffen (StudioXposure) op 18 maart in Aalsmeer. Je mag 4 kleding setjes meenemen en het haar en de visagie wordt verzorgd door Artfaces. Je zoekt 8 foto´s uit die bewerkt worden op groot formaat, bijbestellen mag altijd. Je mag ook met z'n tweeën komen, dan mag ieder 2 kleding setjes meenemen en gaan jullie samen op de foto. De waarde van de fotoshoot is €225,- dus jullie snappen dat we nog wel wat biedingen kunnen gebruiken. Op 10 maart eindigt de bieding en wie dan als hoogste geboden heeft verwelkomen wij op 18 maart a.s. in de studio in Aalsmeer. 

Mocht iemand zich geroepen voelen om een leuke actie te willen beginnen dan kan je mij altijd een mailtje sturen zodat we daar ook mee aan de slag kunnen. Ons doel is om voor 25 maart het bedrag bij elkaar te hebben zodat Sanne op haar verjaardag de gereserveerde fiets bij Kemper Fietsen kan ophalen. Ook Kemper Fietsen heeft een duit in het zakje gedaan, daarvoor onze dank. 

Help Sanne aan die elektrische fiets en wij zijn u eeuwig dankbaar. Doneer vandaag nog op project 312!

Tot de volgende wonder

Geen opmerkingen:

Een reactie posten