zondag 17 april 2011

Melkflessen parade

Vanmorgen keek ik uit het raam, finaly de zon! Aangezien ik vandaag weer in het theater zou staan wist ik dat er veel vrije tijd tussendoor was dus kon ik toch van het zonnetje genieten. Dat vraagt om een zomerse outfit dus nam ik een duik in de kast. Ik trok er een leuk zomers jurkje uit en trok dit aan, met een keurende blik in de spiegel werd deze afgekeurd. Terug naar de kast, er moet toch iets tussen zitten wat ik aan kan? Ander tuniekje met legging, die stond mij een paar weken geleden zo leuk op de catwalk. Ik trok het aan, keek vervolgens in de spiegel en zag dat mijn huid net zo wit was als de kleur van mijn setje. Hmz, dit is toch iets te bleek, wat moet ik nou aan! Ik wilde mijn huid gaan blootstellen aan de eerste warme zonnestralen, iets met spaghetti bandjes is dan waar ik aan denk. De witte legging was iets TE wit, het tuniekje idem dito. Op deze manier loop ik reclame voor Campina, niet echt charmant te noemen. Mijn jasje erover dan, dat was al beter, waar is mijn spijkerbroek. Ik begin te graaien in de wasmand, hij moet hier toch ergens liggen. YESS gevonden! Ik trok het aan en... perfect! Nu nog mijn leuke witte sleehakschoenen eronder en ik kon op pad.

Aangekomen in Rijswijk gaan we eerst flink aan de slag, het gaat meer dan lekker en het tempo zit er goed in. De gekleurde wolken lak stuiven alle kanten op... als dat maar goed gaat met mijn witte tuniekje. We zijn ruim op tijd klaar en besluiten lekker van het zonnetje te gaan genieten. Ik trek mijn jasje uit en... 'Syl, wat ben je bruin!!!' Dit is dus cynisch bedoelt natuurlijk, mijn spierwitte armen geven niet echt het contrasterende effect wat je graag wilt zien bij iets wits. Enfin, ik plof neer en begin lekker te kletsen met de meiden. Het was echt heerlijk warm, zo af en toe waren we blij dat de zon even achter de wolken verdween. Aan het eind van de dag kijk ik in de spiegel en zie eigenlijk nog niet veel. Mijn armen zijn nog net zo wit als... en dan kijk ik even goed. Jesses, ik ben toch wel wat verkleurd! Ik trek de spaghettiebandjes opzij en zie dat ik nu een vage zus van Pocahontas ben. Mag ik mezelf even voorstellen; Rooie Bleekscheet, aangenaam, ik mis alleen nog wat veren en kralen. Toch nog iets vergeten, je moet natuurlijk wel wat zonnebrandcreme gebruiken, stom! Maar goed, het begin is er, nu volhouden Syl, voor je het weet staat wit mooi bij je bruine huid. De weersvoorspelling voor aankomende week is vrij zonnig en hogere temperaturen, er is nog hoop...

Tot de volgende wonder

2 opmerkingen:

  1. aangenaam: melkfles uit vlaanderen groet je ook! hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De zon in aankomend weekend, en rap! Meestal vind ik het te heet, moet nu echt van mijn veel te bleke huidje af. Ik moet zeggen dat er al een heel klein beetje licht bruin op zit. Wachten doe ik het liefst in de zon ;-)

    BeantwoordenVerwijderen