zaterdag 30 april 2011

Prinses op de erwt voor de Prins op het witte paard

Na het sprookjes huwelijk van William en Kate las ik op de hyves van mijn zwager dat hij nog wel een metgezel naast zich wil hebben op de trekker. Boer Jan zoekt vrouw, al geeft hij de brui aan het boeren leven op het platte land. Er zijn nog één pony, twee honden en drie schetige poezebeesten die het gezelschap zijn van zwager Jan. Toen ik hem vroeg waar hij naar op zoek was kreeg ik de volgende kenmerken; Qua uiterlijk slank postuur met een lieve uitstraling. Lengte maakt niet zoveel uit en qua leeftijd ongeveer dat van Jan zelf zeven en veertig jaar. Op zich niet veeleisend, maar er kwamen nog meer kenmerken boven borrelen, niet geheel onbelangrijk zou ik zo zeggen. Wat Jan zoekt is een open en eerlijke prinses, niet teveel claimend (is hij ook niet) en verder gezellig en romantisch. Jawel, Janneman is een romantische leeuw, diner bij kaarslicht, teder en lief, tot de verdieping boven wordt bezichtigd, dan scheurt hij de kleren van je lijf! Dat laatste heeft hij niet gezegd, Jan is een humorvolle Hagenees en zal dit best kunnen waarderen. Als je regelmatig zeurt ben je bij Jan aan het verkeerde adres, een beetje ballen moet je toch wel hebben. Misgun hem niet zijn siggies en als echte Harley freak neemt hij je graag mee achterop voor een romantische picknick in het weiland. Kortom, voel je je aangesproken, denk je van hé dat is mijn beschrijving dan mag je altijd een berichtje achterlaten hieronder, op hyves of facebook.

Ik ken Jan al een tijdje en ik moet zeggen dat hij heel rustig overkomt. Het is geen schreeuwer maar een recht door zee man. Waarom ik dit doe voor Jan, hij woont nu nog in Drenthe en hij is van plan om weer richting het westen te komen, althans, meer de richting van zijn roots op. Waar dat is nog een verrassing want dat weet hij zelf ook nog niet. Buiten het feit dan Jan alweer even alleen woont mis ik een leuke schoonzus. Het is waar dat als er een vrouw bij de man is dat de familiebanden dan meer op peil gehouden worden. Vergeet niet dat je mij en Doktâh D als familie erbij krijg, geheel gratis en voor niets! Zeg nou zelf, dat wil je toch niet missen? Hups, tik hieronder je reacties maar dames, Janneman leest mee!

Tot de volgende wonder

6 opmerkingen:

 1. mooi geschreven Sil, ik krijg er een kleur van....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een beetje kleur is niet erg, wel smeren als het te rood wordt hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik smeer met factor aluminiumfolie hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier in het limburgse land zijn sowieso te weinig vrouwen, laat staan prinsessen. Maar ik zal mijn best doen om te scouten naar de perfecte vrouw voor Jan. Mag het een accentje hebben??

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat moet niet uitmaken, als ze zich maar wel verstaanbaar kan maken. Wel humor hebben hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Geerthe: een accentje is toch juist leuk? Alvast bedankt voor het scouten hoor!

  BeantwoordenVerwijderen