zondag 10 april 2011

Wie durft het aan, interview met moi

Nu ik de mooie leeftijd van vijfenveertig hebt bereikt, volop in het leven sta en liefdevol onze kids probeer te coachen richting volwassenheid, merk ik dat de schare mensen om mij heen vrij groot is. De één net iets intiemer dan de ander, maar ik ken de mensen wel. Al is het van een vluchtige tweet of een samenwerking, er is een band met deze personen. Dan vraag ik mezelf af, hoe goed ken ik deze personen eigenlijk, wil ik ze beter leren kennen of vind ik het contact wel voldoende zo. Vanmiddag kreeg ik een brainwave en wil ik mijn omgeving eens beter leren kennen. Als ik ze dan beter zou kennen zou de band dan veranderen, hechter worden of  ben ik deze mensen na een diepte interview voorgoed kwijt uit mijn leven? Ik vraag me af of men mij beter wil leren kennen. Dit ga ik de komende tijd eens onder de loep nemen, ik ben toch wel heel benieuwd. Er is een groot verschil tussen goede vriend en vage kennis, al ben ik blij met iedereen die ik ken in mijn leven.

Wat is het plan, ja dan moet ik wel met een plan komen natuurlijk. Leuk al die impulsieve acties maar ik wil wel beslagen te ijs komen he? Hoe ga ik dit vorm geven, spreek ik lukraak mensen uit mijn omgeving aan, mail ik ze, ga ik ze bellen of sta ik ineens op de stoep. Daar ben ik nog niet helemaal over uit, wie weet kunnen mijn lezers hier wat tips over geven? Zit je nu deze blog te lezen en denk je, ja, ik wil wel eens een diepgaand interview met die Silly, kom maar op en meld je hieronder aan! Als je me goed kent, minder goed kent of alleen via de virtuele kanalen, iedereen mag zich aanmelden. Ik beloof dat ik leuke vragen zal stellen, wie durft? Ik heb wel een aantal mensen in mijn hoofd die ik graag zou willen interviewen, je kan zomaar een mailtje, belletje, tweet, hyvesbericht etc. verwachten. Be prepared!

Tot de volgende wonder

18 opmerkingen:

 1. Hey Silly,

  Wat een super leuk idee, en zullen wij een huispak/badjas interview bij mij thuis afspreken, omringt door onze snuitertjesss?? Lijkt mij erg gezellie??

  Ik ben benieuwd hoeveel aanmeldingen je krijgt, en hoop je in ieder geval op 22 mei te zien!!

  Lieve groetjes uit Tilburg xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk, dat zijn er al twee, en badjasseninterview staat! Er worden wel foto's genomen he hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja Sil, ik ben n heeeeele vage kennis, maar ik wil jou wel interviewen! En publiceren op wondervol.nl. Vind je dat wat?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahahahaha, waarom verbaasd me dat niet, ik wil hier heel graag aan meewerken, leuk! Snel maar eens afspreken, gezellie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Natuurlijk doe ik graag mee als spontane, maar wel doordachte actie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sil,

  Je weet toch dat je altijd welkom bent....bij mij thuis, tijdens een shoptripje naar de Primark of onder het genoten van een lekker hapje ik ben er altijd voor in!!!!

  Dikke kus

  Jagaira

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahaha als je de meest saaie fotograaf leuke vragen kan stellen... hmmzzz, mss durf ik het dan wel .. als ik eerst e vragen mag zien en daarna ja/nee antwoorden??

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nope, geen voorkennis, gewoon ondergaan Adje :P

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ok, we gaan ervoor! euh ...denk ik hahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lieve Silly ook ik wil me graag aan je vragenvuur onderwerpen onder het genot van een lekkere kop koffie en een lekker stuk limbursge vlaai hier in Limburg!! Hoor wel of je er interesse in hebt liefs Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hahahaha ik vind t een topidee! Maak er een show van zou ik zeggen;-) Ik ben benieuwd hoe je t gaat doen en wie allemaal:DD en mogen "we" dan ook wedervragen stellen? hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Echt weer wat voor jou om te doen! Helemaal leuk! Ik vind het altijd zo leuk om naar al jouw verhalen te luisteren, maar ik zou geen idee hebben waar ik over zo moeten interviewen! XD

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je leest het niet goed, IK wil mensen gaan interviewen :P Ga ik eens naar een ander luisteren, ben gaar van een dag theorieles geven. Kan morgen lekker bijkomen hiervan hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeh oeh oeh, wie ga je interviewen? :P Kvind het alsnog een heel leuk idee! Zo kom je toch meer van bepaalde mensen te weten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb nog geen idee, ga daar eens de hele week over brainstormen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik durf ook wel hoor Syl. Als mijn saaie leventje de moeite waard is tenminste.....Aleen foto´s ben ik nog niet zo zeker van..

  groetjes,
  Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi Sil,

  Kom maar op, lijkt me leuk!!!!!

  Liefs Simone
  MPSF 2011

  BeantwoordenVerwijderen