vrijdag 17 juni 2011

And the winner is...

Afgelopen week kreeg ik een facebook bericht met de volgende mededeling: Van BioEffect: Gefeliciteerd! Naar welk adres mag een sample sturen? Huh? Heb ik wat gewonnen dan? Ik struin een beetje op de pagina van BioEffect en kan eigenlijk niet zoveel vinden. Ik besluit even te googelen en daar zie ik dat dit een nieuw huidverzorgingsproduct is. Om precies te zijn is BioEffecttm EGF serum, een revolutionair nieuw huidverzorgingsproduct, gebaseerd op de allernieuwste ontwikkelingen uit de moleculaire biologie. Natuurlijk stuur ik mijn gegevens op en vandaag lag het pakje op tafel. Ik wist niet wat voor sample ik zou krijgen, nu dus wel. Enfin, er zit een foldertje bij en in een zilverkleurig zakje bevind zich de sample van het geweldige serum, als ik de folder mag geloven. Nou moet ik even vertellen dat dit soort middeltjes wel heel welkom zijn, ik struikel soms over mijn wallen mijn bed uit. Ze hadden geen beter proefpersoon uit kunnen zoeken, zou er dan toch een God bestaan? Het bekkie wordt gereinigd en ik open het ieniemienie flesje om het onder mijn ogen te deppen. Dit wrijf je er niet in maar dep je met fingerspitzengefühl op de enorme wallen. Nou, laat het biologische proces maar beginnen. Terwijl ik zo af en toe in de spiegel kijk om te zien of er al enige vorm van resultaat te zien is, lees ik een berichtje op twitter en ik verslik me in mijn thee. 'WTF, weet je hoeveel dat flesje kost?' zeg ik tegen mijn man, die nog driftig aan het smeren is. 'Dat kleine flesje is gewoon bijna zestig eurie!' Als je dan bedenkt dat ik normaal nooit al te dure smeerseltjes op mijn antieke kop smeer voel ik me echt verwend. Wat als het werkelijk resultaat boekt, ben ik dan geneigd om dit ieniemienie flesje aan te schaffen voor die prijs? Daar moet ik toch wel even over nadenken. Laat ik nou eerst maar eens afwachten of het daadwerkelijk helpt. Jullie kunnen een vervolg van deze blog over een tijdje lezen.

Het is wel heel leuk om dit soort middeltjes uit te testen. Het is 100% biologisch, versterkt het natuurlijke verjongingsproces en verbeteren ook nog mijn teint en vernieuwen mijn jeugdige gloed. Het zou ook nog mijn rimpels en fijne lijntjes verminderen en last but not least; mijn huid wordt verstevigd. Het serum bevat ook maar negen ingrediënten en geen geur-, kleur- en conserveringsmiddelen. Ja nu snap ik dat het in een klein flesje zit. Als het éénmaal open is geweest blijft het niet zo lang goed, logisch heel biologisch ja. Wat het serum ook voor mijn huid gaat doen, ik ben nu al heel benieuwd! Als het echt werkt dan vrees ik dat ik toch maar een weekje knakworst ga eten, wie wil er nou niet een jeugdige uitstraling? To be continued!

Tot de volgende wonder

3 opmerkingen:

  1. Nou, ik kan niet wachten op het vervolg, hoewel.. 60 euri voor een ieniminieflesje nee, dat ga ik er nooit voor neertellen, zéker niet als het snel overstuur gaat, immers, ik heb geen dicipline, vergeet te smeren en hop, dan kan ik het ieniminieflesje, 60 euries dus, weggooien... En toch ben ik benieuwd wat het doet.. wat zitten vrouwen soms ingewikkeld in elkaar he?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben nu vier dagen aan het smeren, volgens mij voelt mijn huid al zachter en zie je al iets. Kan ook verbeelding zijn, mijn omgeving ziet er nog niets van, maar of zij goed kijken ;-) We gaan vrolijk door met smeren, het voelt heel prettig.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik gaat donderdag je gezicht even grondig inspecteren XD

    BeantwoordenVerwijderen