zaterdag 18 juni 2011

Verslapen

Het is ons allemaal wel eens overkomen, je bent dwars door de wekker heen geslapen. Als het mij overkomt, gelukkig niet vaak, dan is het eerste wat ik zeg KUT! Ik mik de dekens over mijn hubby en snel stap ik mijn bed uit. Vervolgens sta ik om me heen te kijken in totale paniek. Waar liggen mijn kleren, sjipz, ik moet mijn bloes nog strijken! Ik ren naar de douch en gooi de kraan open. Terwijl deze warm loopt graai ik mijn spullen bij elkaar en stap onder de waterkraan. Snel pak ik de fles douchegel die vervolgens uit mijn handen glipt zo op mijn voet. Al jodelend probeer ik me in sneltreinvaart te wassen. Terwijl ik mijn oksels scrub rag ik mijn tanden en spoel me snel af, krijg ik die kraan niet goed dicht. Als ik net wakker ben heb ik geen kracht in mijn handen en krijg ik de kraan niet goed dicht. Met alle kracht die ik op dat moment bezit krijg ik met veel scheldwoorden de kraan eindelijk dicht. Al drogend ren ik de badkamer uit, slaapkamer in en check de tijd. Dat wordt rennen, snel strijk ik mijn bloes, kleed me aan en ik flikker natuurlijk om op mijn bed. Ik wil mijn broek dicht ritsen zie ik dat mijn rits weg is, natuurlijk dat kan er ook nog wel bij, broek achterstevoren aan! Ow ik haat dit zo, waarom heb ik die kl*tewekker niet gehoord? EĆ©nmaal aangekleed ren ik naar beneden en probeer nog wat te maken van mijn coupe, kansloos! Zou het nog te redden zijn als ik er even de krultang doorheen jas? Tang wordt aangezet, nu nog die megawallen weg zien te werken, ik kan me heel snel opmaken bemerk ik. Na vijftien minuten stress zit ik dan eindelijk in mijn auto richting mijn werk. Goh, wat is het rustig op de weg, is het al vakantietijd? Nergens zie ik kinderen die richting school gaan en eerlijk gezegd liggen die van mij ook nog in bed...

Ergens gaat hier iets niet goed, wat is het voor dag? Omdat ik geen tijd heb gehad om mijn brood te smeren rij ik langs de bakker voor een kaasstengel. Als ik in de winkel sta zie ik de dag aanbieding; Zaterdag vier broden halen, drie betalen! Neee, dit kan niet waar zijn, het is zaterdag vandaag en ik hoef helemaal niet te werken. Inwendig lach ik om mijn eigen stommiteit, dus daarom is mijn wekker niet afgegaan. Nou Syl, je hebt je IQ weer prachtig aangepast op je haarkleur.

2 opmerkingen:

  1. aHhahahahaha, leuk geschreven! Alleen zou het mooier staan als je op je scheldwoorden lette......Je schrijft wel KUT (met hoofdletters nog wel)en dan vervolgens kuis je de scheldwoorden zoals sjipz - kl*tewekker wel.
    Jammer....... het zou beter zijn als je helemaal geen scheldwoorden gebruikte.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tja, dat is het voordeel, in Silly's wondere wereld kan dat gewoon ;-)

    BeantwoordenVerwijderen