dinsdag 22 maart 2011

Inkleuren en aflakken graag

Van de week lag ik met de Baron in bed, hij aan het lezen en ik overdenken hoe ik binnen zeer korte tijd een kleurtje kan krijgen. Volgend weekend loop ik een modeshow en zomer betekent toch veel wit. Ik keek zo eens naar mijn ivoor kleurige huid en dacht dit gaat hem niet worden. Normaal doe ik zo'n zonnekuurtje op zo'n bank maar had er gewoon geen tijd voor. Ik lag dus naar het plafond te staren en tegelijkertijd te denken waar ik zo'n spuitcabine kon vinden om mijn winter kleurtje in te ruilen voor een zomerteint. 'Ik moet volgende week even naar de spuiterij' zeg ik terloops tegen de Baron. Hij schiet in de lach en vraagt me of ik bij auto Driesen langs ga, nee natuurlijk niet! Mannen snappen nooit wat je bedoelt en trekken het gelijk in het belachelijke. 'Natuurlijk niet bij auto Driesen gek, nee in zo'n tan cabine, dan airbrushen ze je lichaam en heb je een mooi kleurtje' vertel ik hem. Ik had al wat voorwerk gedaan op internet dus dat moest geen probleem zijn. In de klas had ik vertelt dat ik snel een kleurtje moest hebben want wit op wit is wel heel erg tonsurton. Eén van mijn leerlingen zei dat er in Den Haag een zonnestudio is waar ze zo'n spuitcabine hebben. Mijn gevoel zegt me dat dit niet echt gaat werken maar goed, even doorvragen en wie weet kan iemand mij zijn ervaring vertellen.

Afgelopen zaterdag heb ik mijn haar gekleurd en vraag aan mijn gayzonnenbankfreak, 'Zeg weet jij waar ik me kan laten spuiten?' Hij wist WEL waar ik het over had en zei me dat ze dat op de 'Fred' konden doen, al vind ik wel dat het erg oranje eruit gaat zien'. WAAAATTT??? Oranje staat me niet, ook deze optie streep ik door. Had ik nou toch maar tijd gemaakt om te kuren bij de zonnebank, hoe krijg ik mijn velletje nou mooi zomers? Ik besluit maar zelf te gaan smeren met Dove bruin zonder zon, laat een mooi glimmertje achter en wordt niet oranje. Ik zet dit 's avonds op twitter en krijg gelijk een bericht van Willeke, zij vertelde mij dat Dove chemisch is en geeft me een linkje door van sun tanning met airbrush. Ja dit is eigenlijk wat ik zoek! Na wat heen en weer twitteren, what's uppen etc. heb ik een los vaste afspraak die ik gisteren heb bevestigd. Vandaag reed ik dan naar Hoofddorp om mezelf een prachtige teint te geven. Voordat ik naar Karin ging heb ik de voorschriften goed doorgelezen en mezelf afgespoeld met warm water zonder zeep. Geen make-up op, geen deo en zeker geen luchtje. Ik moest loszittende donkere kleding aantrekken zodat ik geen strepen zou trekken. Dus mijn slobberkleding aangetrokken, oude bh, oud stringetje aan en ik op weg naar Hoofddorp. Natuurlijk file, what's new, maar kwam even over drie uur aan op plaats delict. Na mezelf te hebben uitgekleed ging ik op plakvoeten staan, al waren ze van papier ik leek flipper wel! Enfin, daar sta je dan en wordt je eerst getectyleerd zodat de kleur goed zou hechten aan mijn huid. Het is net een soort fohn waarmee je wordt geairbrushed, het kleurde gelijk al, verbazingwekkend! Nadat mijn hele lichaam gekleurd was mocht ik me voorzichtig aankleden. Van Karin kreeg ik nog wat zakjes bodylotion mee en een klein cadeautje, erg lief Willeke zo kan ik eventueel nog bijwerken. Ik moest net nog denken aan de film Death becomes her, daar hebben de dames spuitbussen autolak in de handtas om de kleuren bij te spuiten. Gelukkig is dit geen autolak en kan ik op de beurs stralen als een zomerkoninginnetje...

Tot de volgende wonder

Meer info, klik op Willeke ;-)

5 opmerkingen:

 1. Nou leuk hoor, hahaha, ben je nou een geile negerin? Hahahaha, ik ga me maar wagen aan een cremetje, voor mij hoeft het niet te drastisch :P Valt gelijk zo op op mijn lijkwitte huidje hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Past je wel, mij ook maar iet als ik wit moet dragen. Nu kan ik alles dragen, kan me niet fel genoeg zijn hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeff, ik zit me toch af te vragen of dit gezond is voor de huid, heb je daar meer info over? Of ben je er gewoon zeker van dat dit niet schadelijk is voor je huid?
  Wel gemakkelijk en snel natuurlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dat héél leuk en ga het zeker uitproberen maar dit weekend wordt het witte vlaame Sanne....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beste Marie-ellen. Bekijk onze website even, en je zal zien dat IS je huid Voedt Verrijkt en Versterkt met 100% natuurlijke ingredienten.
  Vr. gr. Infinity Sun Benelux

  BeantwoordenVerwijderen