zaterdag 19 maart 2011

De start van de nacht

Vanavond zijn Jagaira, Mandy en ik te gast bij de start van de nacht met Henk Bres en Ron Menke achter de knoppen. Uit ervaring weet ik dat het een piep klein studiootje is en ik vraag me sterk af of drie curvy lady's er nog bij kunnen. Ik vrees dat het proppen wordt, blijven we lekker warm. Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat Victor Meijer een breedbeeld tv heeft aangeschaft, speciaal voor vannacht, het moet niet gekker worden! Vic is verzekerd van perfect beeld en beeldvullend zijn wij! Ik hoop dat er nog ruimte is om Henk in beeld te krijgen, sorry als dat vannacht niet gaat lukken, die kop zien jullie toch al elke week en er is nog geen sprietje haar bijgekomen dus moet dit geen probleem zijn toch? Ik kan jullie melden dat ik er enorm veel zin in heb, zo ook Mandy en Jagaira, al was het bijna mis gelopen. Via twitter kreeg ik te lezen dat manlief van Jagaira met pannen stond, auto kapot??? Ja dat kan niet hoor, anwb was onderweg en hopelijk komt Jagaira gewoon met de tuut. Zo niet dan komt de bikkel gewoon met de trein en zorgen wij er wel voor dat ze weer thuis komt. Zodra we geweest zijn schrijf ik mijn blogje af en zal ik er wat foto's bij zetten, to be continuated...

*na een nachtje slapen hier het vervolg*

Wat een feest vanacht, Henk kan maar moeilijk serieus zijn en geloof me dat is gegarandeerd twee uur volle pret. Ron en Trudy waren er ook bij zoals elke week. We kwamen rond half twaalf aan bij de studio, Henk werd gebeld want we wilde graag naar binnen. De crew was druk doende om de camera's klaar te zetten zodat wij curvy lady's ook vol in beeld kwamen. Henk had wat problemen met de uitspraak van de naam Jagaira, de rode draad was de mediatraining en wat heb ik genoten van deze uitzending! Ron, Trudy en Henk, bedankt dat wij in de uitzending mochten komen. Hieronder nog wat sfeerplaatjes om een impressie te geven hoe het er vanacht aan toe is gegaan. Niet iedereen heeft het kunnen zien, wel gehoord en dat is al top!



Klik op de foto voor een grote versie...


Tot de volgende wonder

3 opmerkingen:

  1. Het was een hele leuke uitzending en voor degenen die het gemist hebben staat de audiolinks hieronder (ff kopieren en plakken in je browser):

    1e uur:
    http://live-wm.residentie.net/users/stadsomr/windows/mp3/dhfm920/201103200000.mp3

    2e uur:

    http://live-wm.residentie.net/users/stadsomr/windows/mp3/dhfm920/201103200100.mp3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat je de linkjes erbij hebt gezet, zo kan iedereen het nog eens terug horen. Zijn er ook beelden van, of komen die nog ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ben reuze benieuwd naar de beelden hihi :D Was gezellig!!!

    BeantwoordenVerwijderen